Kle opp blogg Category Bigg Boss 7 Grand Finale: Gauhar Khan og Tannisha’s Style Statement

Bigg Boss 7 Grand Finale: Gauhar Khan og Tannisha’s Style Statement

Det er på tide å ta med festspoppene og ta på deg danseskoene dine! Die-hard fans av Bigg Boss 7 ventet spent på å se hvem som ville vinne de utrolige premiepengene-vel, det er alles favoritt. Gauhar Khan, som ikke bare vant oppgaver, men også stjal hjerter over hele landet.

Gauhars seier i Bigg Boss 7 er en kombinasjon av hennes harde arbeid, selvtillit, glam-kvotient og drop-døde vakre utseende. Hun har vært den mest stilige og trendy deltakeren i House of Bigg Boss 7 med sine flammende røde pouts, fantastiske neoner og lange lokker.
Gauhar i en spektakulær sølvkjole
Ettersom kompunisjonen mellom Gauhar Khan og Sangram var nær, var det virkelig en neglebitt og spennende opplevelse. Gauhar så ut i en ryggløs sølvkjole med en dristig spalte. Med en blonder kropp og ryggløs styling fremhevet kjolen figuren hennes og fikk frem kurvene. Håret hennes så vakkert ut i den lange silken -avataren.

Det som gjorde det distinkte utseendet var måten øynene hennes blinket av lykke og en Kawasaki Frontale Skjorter vakker rosa tut som ble til et bredt, fantastisk smil. Hun utstyrte den med stil med fantastiske spisse hæler, en solo -bangle og lysekrone øreringer. Med prett rosa lepper, kohl rimmede øyne og lange vipper, så hun lysende ut og et øverste stilikon.

Tannisha i rosa: fusjonsstil

På den annen side var Tannisha Mukherjee som var løper, kledd i en kjole i fusjonsstil. Corset Style Pink -antrekket FC Utrecht Skjorter hadde en lang flytende struktur og en bred spalte for å avsløre monterte svarte bukser med en vakker konvensjonell grense. Hun hadde på seg enorme dangler, en liten sølvbindi og rosa rouge som ga en myk rødme til hennes Club Tijuana Skjorter funksjoner. Håret hennes ble sluppet løs i pene krøller kastet over skuldrene. Valget av antrekk kunne imidlertid vært bedre for finalen med tanke på det faktum at hun var en løpere oppe, og det var den store finalen i den underholdende Bigg Boss 7 -sesongen.
[SC: MediaD]

Mens Gauhar og Kushal Tandon hadde sin egen del av søt, romantiske øyeblikk. Vi må si at de gjør et ganske bra par med Gauhars iboende følelse av stil og Kushals gode utseende. Her er noen øyeblikk fra showet der vi elsker Kushal og Gauhar ser utrolige og glamorøse sammen:

Vel, vi elsker Kushal- og Gauhar -paret for deres bemerkelsesverdige kjemi, gode stil og moteerklæring. På den store finalen ble de sett på å dele en intim klem og vakre øyeblikk etter Gauhars seier!
Hvem var din favoritt stilige og elskelige Jodi fra House of Bigg Boss 7?
Bilder Kilde: Pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post