Kle opp blogg Category 5 Utrolig fineste apotek røde leppestifter du må eie

5 Utrolig fineste apotek røde leppestifter du må eie

rød leppestift, et must vi sier. Ingen bekymringer for det. Men nøyaktig hvordan oppdager du riktig skygge for å matche vår indiske tone og hud? Hva med nyanser som virkelig kan føre til en oomph -faktor til karakterene vi har? Vil den røde leppestiften polere våre opptredener, i tillegg til at den vil forlate oss super fabelaktige? Hva med stilalternativene vi har i tankene, vil en rød leppestift matche det samme? Det er ett svar på det hele, ja, det ville det!
[Les også: Beste organiske leppestifter for rent kyssbar tut]

Beste røde leppestift – proffer så vel som ulemper
Med rød leppestift vil vi be deg om å velge den godt, for å sikre at du kan gjøre en oppfatning som er den beste. I tillegg til at det er metoder for å få den røde leppestiften til å vare hele tiden, og det er grunnen til at vi ber deg om å komme til butikkene for å gjøre noen testing. Sjekket ut Uruguays herrelandslag i fotball Skjorter evalueringene på internett, samt kjøp fra en apotek den skinnende eller matte leppestiften du ønsker å ha.

Hvis du er en rød leppestift hengiven som de fleste av oss, vil du definitivt være bevisst alle de forskjellige nyanser. Fra scarlets til fioler, rosa toner til orangish, murstein røde til sanneste røde så vel som mer, vil du forstå hvilken som er den aller beste røde leppestiften å kjøpe i tillegg til å ha på seg. Du kan også få et glimt av noen av tipsene våre under som vil hjelpe deg med å ta det riktige valget.

Å velge for undertonen din
Hvis du har rettferdig til ekstremt moderate fantastiske undertoner, ville vi se på bær så vel som kirsebærrøde som hjelper til med å komplimentere de rosa undertonene i huden din.

Hvis du har rettferdig til ekstremt moderate varme undertoner, vil vi se på tyttebær til crimson så vel som kirsebær for den forbedrende faktoren å finne gjennom.

[Les også: Finest Mac Lipsticks]

[LES OGSÅ: Different nyanse av rød leppestift: Fifty Shades of Red!]

Fem utrolige dyp røde matte leppestifter samt skinnende røde å velge fra apotek
1. L’Oreal Pop Balm – “Fiery Red 430 ″ (ren tonet balsam)
En av de aller beste apotekets røde leppestifter så langt, L’Oreal Pop Balm – “Fiery Red 430 ″ (ren tonet balsam) er en blanding av saftige røde hint, kyssbare toner samt glatte berøringer for leppene, så vel som så vel som Oppholder seg i åtte timer uten å tørke leppene. Den aller beste delen er balsamen, noe som betinget leppene, selv etter at du har eliminert leppestiften så vel som den har SPF i seg, noe som sikrer hydrering også.

2. Revlon Super Lustrous Lipstick – “Love That Red FC Utrecht Skjorter 725” (Creme)
Blant de mange røde leppestiftene vi vurderte, fanget øynene våre elegante til Revlon Super Lustrous Lipstick – “Love That Red 725” (Creme), så vel som her er hvorfor! Dette er en leppestift som lover å bli, så vel som den holder seg lenge. Den har den spesielle Liquisilk ™ -formelen så vel som er beriket med mange mega fuktighetskrem som hjelper til med å holde leppene myke, smidige og glatte i ekstremt lang tid. Fargen blir raskt forseglet i leppene, så vel som ikke ser kunstige eller kake, så vel som jevnt bruker seg selv på leppene også.

3. Milani Color Statement Lipstick – “Ruby Valentine 08” (krem)
Vi SC Braga Skjorter ringer dette ‘den perfekte røde leppestiften’. Man vil ikke stille spørsmål ved taggen på Milani Color Statement leppestift – “Ruby Valentine 08” (krem), vi har bare tildelt siden hvem ikke vil ha en berøring og slagapplikasjon? Telefonsamtaler det Gen Y -leppestiften Hvis du kan, blåser den ultimate fargen den gir tankene våre. Du må inspisere overflaten for å være sikret så vel som også strukturen så vel som farge, så vel som den lette kremete formelen som er preget med vitaminer. Du får det til i matte så vel som vinyl nyanser, samt være sikret at det ikke er noen parabener som brukes i å lage!

[SC: MediaD]
4. NYX Matte leppestift, perfekt rød
Hvis du krever langvarige apotek -leppestifter, NYX Matte leppestift, er perfekt rød en skjønnhet å se så vel som å ha på seg. Dette er et produkt som er grusomhetsfritt, noe som betyr at det ikke er testet på dyr, så vel som det er det vi elsker. Imidlertid er NYX Matte leppestift, Perfect Red en formel som kan brukes raskt, så vel som kan brukes ganske bra også. Hypoallergen så vel som rikt formulert, NYX Matte leppestift, Perfect Red bruker lenge med høye pigmenter i den som gir en ikke -tørkende matt overflate så vel som glød!

5. Rimmel varig overflate av Kate Moss Lipstick, Bordeaux
Den ultimate røde en fashionista kan ha så vel som slitasje – Rimmel -varig overflate av Kate Moss Lipstick, Bordeaux, er en av de aller beste røde leppestiftene med et attraktivt matt preg så vel som tone. Fargen med høy intensitet gjør det verdt tilbudet om å kjøpe en til samlingen, så vel som det er langvarig også, og det er grunnen til at divaer liker den. Tilført diamanter for det rene berøringen å finne gjennom, selv om matt så vel som ren, blir stilen så vel som blending vist alt så bra med denne leppestiften!

Har du lyst på dem alle? Det gjør vi også! Vel, hva venter du på fnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post